Termenii de Utilizare

Termenii de utilizare

Top10vpnservicii.com le oferă utilizatorilor informații și instrumente pentru a înțelege mai bine diferitele produse software. Site-ul Top10vpnservicii.com (denumit în mod colectiv „Site-ul”) reprezintă totalitatea elementelor conținute de acesta, care sunt protejate prin drepturi de autor și ce sunt proprietatea Top10vpnservicii.com. Le oferim utilizatorilor acces la acest site cu condiția că aceștia să accepte toți termenii și condițiile (denumiți în mod colectiv, „Termeni”) fără niciun fel de alte modificări.

Acceptarea Termenilor

Prin utilizarea acestui site, ești de acord să respecți obligațiile impuse de acești termeni și toate legile aplicabile și să fii un utilizator responsabil respectând toate legile locale aplicabile. Dacă nu ești de acord cu acești Termeni nu trebuie să mai utilizezi site-ul. Materialele conținute pe acest site sunt protejate de legile aplicabile privind drepturile de autor și mărcile comerciale.

Licența pentru utilizator

Conținutul de pe site-ul Top10vpnservicii.com este disponibil doar pentru uz personal, individual și nu în scopuri comerciale sau externe. Conform acestei licențe de utilizare limitată, utilizatorii nu pot modifica sau copia materialele, nu le pot folosi în scopuri comerciale sau pentru orice afișare publică (comercială sau necomercială), nu pot încerca să folosească programe de compilare sau să realizeze orice fel de acțiuni de natură să producă modificări asupra software-ului sau serviciilor conținute pe site-ul Top10vpnservicii.com, să copieze conținutul protejat prin drepturi de autor sau orice alt conținut, să transfere conținutul unei alte persoane sau către alt server. Această licență încetează automat dacă utilizatorul încalcă oricare dintre aceste restricții, pot fi întrerupte în orice moment de către Top10vpnservicii.com și dreptul de utilizare poate fi reziliat cu efecte imediate. La finalizarea vizualizării acestor materiale de către utilizator sau la terminarea acestei licențe, utilizatorul trebuie să distrugă conținutul descărcat aflat în posesia lor, fie în format electronic, fie tipărit.

Declinarea Responsabilității

Materialele disponibile pe site-ul Top10vpnservicii.com sunt furnizate după cum se vede. Nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită, și prin această dezmințim toate celelalte garanții, inclusiv, fără limitare, orice garanții implicite sau condiții de comercializare, cu clauze de neîncălcare, drepturi de proprietate intelectuală sau altfel. În plus, Top10vpnservicii.com nu face nicio declarație și nici nu oferă vreo garanție cu privire la acuratețea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizării conținutului pe site-ul său sau în legătură cu acesta sau cu orice site-uri legate de acest site.

Conținutul site-ului, cum ar fi texte, grafice, imagini, informații furnizate de licențiatorii Top10vpnservicii.com și alt conținut disponibil pe site-ul Top10vpnservicii.com, inclusiv orice serviciu (denumit în continuare „conținut”), au doar scop informativ. Utilizatorul trebuie să citească cu atenție toate informațiile furnizate de producătorii produselor, fie online, fie pe etichetele sau ambalajele reale ale produsului. Deși depunem eforturi rezonabile pentru a actualiza informațiile de pe site, nu facem nici o declarație sau garanție, expresă sau implicită, cum că acest conținut de pe site este corect, complet sau actual. Top10vpnservicii.com este un site de comparații și recenzii, bazat pe publicitate. Pentru a putea oferi acest site tuturor și în mod gratuit, folosim link-uri care ne permit să percepem o taxă de recomandare de pe site-urile noastre partenere VPN. Ordinea și clasarea partenerilor VPN din clasamentul nostru de comparație pot fi afectate de factorii comerciali, precum și de popularitatea generală, conversia și datele de performanță. Evaluările, ordinea și clasamentul nostru se pot schimba din când în când.

Răspunderea noastră pentru pierderi sau daune

Utilizarea acestui site și a serviciilor este pe riscul utilizatorului. În niciun caz Top10vpnservicii.com sau furnizorii acestora nu pot fi făcuți responsabili pentru daune (inclusiv pierderea sau pierderea datelor sau întreruperea afacerii). Nu suntem responsabili în niciun fel pentru conținutul rezultat din utilizarea site-urilor noastre, chiar dacă Top10vpnservicii.com sau unul dintre reprezentanții noștri autorizați a fost informat verbal sau în scris cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

Compensațiile

Utilizatorii sunt de acord să ne despăgubească, să ne apere și să ne excludă de la toate pierderile, cheltuielile, daunele și costurile, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatului, care rezultă din încălcarea de către utilizator a acestor Condiții de Utilizare și / sau utilizarea site-ului de către utilizator și să ne despăgubească de toate daunele. .

Revizuirile / Erorile

Conținutul site-ului Top10vpnservicii.com poate include erori tehnice, tipografice sau fotografice. Top10vpnservicii.com nu își asumă nici o responsabilitate pentru acuratețea, caracterul complet sau actualitatea materialului de pe site-ul său. Top10vpnservicii.com poate aduce modificări conținutului de pe site-ul său în orice moment, fără vreo notificare prealabilă. Cu toate acestea, Top10vpnservicii.com nu garantează actualizarea regulată a acestui conținut.

Linkuri către terții furnizori

Top10vpnservicii.com nu a testat toate site-urile care sunt legate de acest site și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul din aceste linkuri către site-urile respective. Includerea unui link nu înseamnă că Top10vpnservicii.com aprobă site-ul respectiv. Utilizarea unui astfel de link de pe site-ul nostru este pe riscul utilizatorului.

Modificările prezenților Termeni

Top10vpnservicii.com poate revizui acești Termeni de Utilizare în orice moment fără vreo notificare prealabilă. Prin utilizarea acestui site, utilizatorul este de acord să fie legat de cea mai recentă versiune a acestor Termeni de Utilizare.

Legea Aplicabilă

Orice reclamație cu privire la site-ul Top10vpnservicii.com este supusă legilor Regatului Unit, indiferent de conflictele de lege din țara utilizatorului. Cu excepția cazului în care se prevede altfel aici, toate disputele care apar direct sau indirect din sau care sunt legate de Termenii de Utilizare sau de site vor fi soluționate exclusiv în instanțele din Regatul Unit. Utilizatorii sunt de acord în mod irevocabil cu această jurisdicție și cu jurisdicția exclusivă a unei astfel de instanțe în caz de litigiu.

Întrebări

Dacă ai întrebări despre acești Termeni de Utilizare, te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa: salut (la) Top10vpnservicii.com