Recenzii VPN

Private Internet Access
9.8
Cel mai bun în general
Iată cel mai sigur VPN disponibil astăzi. Ceea ce îi face pe oameni să se orienteze către acest serviciu VPN este politica sa strictă privind istoricele de logare (fără astfel de istorice) și angajamentul lor puternic de a menține navigarea online complet anonimă.
CyberGhost VPN
9.5
Excelent
Bazandu-se pe 15 ani de experiență, Cyberghost VPN este alegerea noastră de top dacă dorești să îți protejezi datele personale la cel mai înalt nivel.
ExpressVPN
9.3
Foarte Bun
Unul dintre cele mai bune servicii complete de VPN. Super rapid și sigur, cu peste 3000 de locații de server în peste 90 de țări. A spune că recomandăm ExpressVPN este doar o afirmație modestă...
NordVPN
9.1
Foarte Bun
Multi premiat. Iubit de unele dintre cele mai mari bloguri tehnologice. Rapid și super-privat. NordVPN bifează toate rubricile care trebuie!
Surfshark
8.9
Foarte Bun
Programul Surfshark poate fi un nou concurent important în rândul VPN-urilor de top, mai ales că oferă o serie de caracteristici avantajoase. VPN-ul îți oferă libertate totală, viteze impresionante și prezintă un nivel ridicat de securitate.
TotalVPN
8.8
Bun
După o analiză detaliată a TotalVPN, verdictul nostru este categoric: TotalVPN combină cu măiestrie utilitatea, viteza și fiabilitatea, impunându-se ca o alegere de top pentru oricine se află în căutarea unei securități digitale eficiente și robuste. Aplicațiile sale de top, împreună cu selecția vastă de servere de la nivel global, îl fac potrivit pentru oricine - de la cei noi în domeniul VPN-urilor până la cei experimentați.