Recenzii VPN

Private Internet Access
9.8
Cel mai bun în general
Iată cel mai sigur VPN disponibil astăzi. Ceea ce îi face pe oameni să se orienteze către acest serviciu VPN este politica sa strictă privind istoricele de logare (fără astfel de istorice) și angajamentul lor puternic de a menține navigarea online complet anonimă.
CyberGhost VPN
9.5
Excelent
Bazandu-se pe 15 ani de experiență, Cyberghost VPN este alegerea noastră de top dacă dorești să îți protejezi datele personale la cel mai înalt nivel.
ExpressVPN
9.3
Foarte Bun
Unul dintre cele mai bune servicii complete de VPN. Super rapid și sigur, cu peste 3000 de locații de server în peste 90 de țări. A spune că recomandăm ExpressVPN este doar o afirmație modestă...
Surfshark
9.1
Foarte Bun
Programul Surfshark poate fi un nou concurent important în rândul VPN-urilor de top, mai ales că oferă o serie de caracteristici avantajoase. VPN-ul îți oferă libertate totală, viteze impresionante și prezintă un nivel ridicat de securitate.
Atlas VPN
8.9
Bun
Atlas VPN dispune, probabil, de cea mai bună ofertă atunci când vine vorba de servicii VPN gratuite, cu lățime de bandă nelimitată și protocoale puternice de securitate. Nu este surprinzător că experiența devine și mai bună atunci când optezi pentru abonamentul lor premium.
ProtonVPN
8.7
Bun
Testele noastre au demonstrat că ProtonVPN este o opțiune avantajoasă în ceea ce privește securitatea, confidențialitatea și libertatea ta pe internet. Dispun de aplicații excelent concepute, care nu sunt doar open-source, dar care sunt, de asemenea, auditate în mod independent. Abonamentele lor pe termen lung pot fi mai scumpe decât majoritatea celorlalte VPN-uri, dar vei avea parte de lățime de bandă nelimitată, caracteristici de securitate solide, o rețea masivă de servere și multe alte avantaje.
HideMyAss!
-
Oferta nu este disponibilă
Se spune că este nevoie de numai 3 secunde pentru a face o primă impresie bună. HideMyAss! atrage cu denumirea și continuă să impresioneze cu un serviciu excelent, o interfață prietenoasă și viteze senzaționale.
Zenmate VPN
-
Oferta nu este disponibilă
Interfața de utilizare simplă și directă a ZenMate VPN ZenGuard face ca acest program să fie o alegere ideala pentru începătorii VPN care nu doresc să aibă parte de prea multă agitație atunci când navighează online.
SaferVPN
-
Oferta nu este disponibilă
Folosești un VPN pentru jocuri? Atunci nu trebuie să mai cauți pentru că l-ai găsit în SaferVPN. Scorurile de latență reduse înseamnă că acest serviciu a fost optimizat ținând cont de nevoile utilizatorului. Nu îți vei pierde niciodată avantajele în timpul jocului din cauza lag-urilor și a întârzierilor din rețea.