Divulgarea Publicității

Recenzie SaferVPN

-
Oferta nu este disponibilă
Verdictul nostru: Folosești un VPN pentru jocuri? Atunci nu trebuie să mai cauți pentru că l-ai găsit în SaferVPN. Scorurile de latență reduse înseamnă că acest serviciu a fost optimizat ținând cont de nevoile utilizatorului. Nu îți vei pierde niciodată avantajele în timpul jocului din cauza lag-urilor și a întârzierilor din rețea.
Obține Private Internet Access - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.privateinternetaccess.com/ofertă-specială


Rezumat Recenzie

SaferVPN este o alegere reconfortantă pentru oricine caută un serviciu VPN sigur, rapid și ușor de utilizat. În primul rând, oferă o perioadă de încercare gratuită de 24 de ore, fără să fie necesară înregistrarea cardului pentru achiziția viitoare a produsului. Configurarea este rapidă și ușoară și poți instala aplicația pentru desktop în doar câteva minute. Nu dispune de nicio caracteristică inovativă, dar oferă toate elementele de bază necesare, plus că îți va plăcea designul atractiv, atât al aplicației desktop, cât și a celei pentru mobil. Oferind o criptare puternică, viteze de conectare rapide, o rețea extinsă și un serviciu pentru clienți fiabil, acest VPN dispune de potențialul necesar pentru a fi unul dintre jucătorii de top din industrie.

Confidențialitate / Anonimat

SaferVPN are o caracteristică kill switch care va închide sesiunea de internet de îndată ce VPN-ul se oprește din rulare. Acest element este de mare ajutor pentru a-ți proteja identitatea și pentru a preveni scurgerile de date. Pentru că se recomandă ca fiind un furnizor complet de servicii VPN -"fără jurnal de logare", programul nu înregistrează adresa IP sursă, interogările DNS, adresa IP VPN, datele personale, istoricul navigării sau metadatele.

Viteză și fiabilitatea

SaferVPN excelează în ceea ce privește viteza și performanța, pentru că nu am observat nicio scădere semnificativă a vitezei de încărcare în timp ce eram conectați pe serverele sale. Se laudă cu o viteză rapidă, așa că ne-am propus să testăm acest lucru conectându-ne la mai multe dintre acestea. Am început cu o viteză de bază de 97,81 Mpbs la descărcare și 52 Mb la viteza de încărcare. Conectarea la serverul SUA a dus viteza de descărcare la 57. 03 Mbps, iar viteza de încărcare la 23.07 Mbps. Un server din UE ne-a oferit o viteză de descărcare de 79,01 Mbps și o viteză de încărcare de 27,87 Mbps. Nu-i rău deloc. În cele din urmă, am încercat să ne conectăm la un server din Asia care este în cealaltă jumătate a lumii și am avut o viteză de descărcare de 1,29 Mbps, care este suficient de bună pentru navigarea zilnică și pentru chat, dar numai pentru atât și nimic mai mult...

Platforme și dispozitive

windowsmacandroidioschromefirefox

SaferVPN funcționează bine pe toate platformele majore, cum ar fi Windows, Mac, iOs și Android. De asemenea, acceptă Firefox, Linux și alte routere. Utilizatorii vor aprecia simplitatea aplicațiilor, în timp ce utilizatorii mai avansați vor aprecia faptul că configurația VPN de bază poate fi actualizată în cadrul aplicației. Extensia Chrome a SaferVPN i-a făcut pe toți să vorbească despre asta, fiind prima de acest gen de pe piață. Cu siguranță că îi oferă utilizatorului multiple oportunități de navigare, o bună protecție VPN în timpul navigării și menține o conexiune decentă de fiecare dată. Este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru începători, deoarece configurarea se poate face cu un singur click - de la instalare până la conexiune!

Locațiile serverelor

SaferVPN are în prezent peste 700 de servere situate în 34 de țări diferite, ceea ce ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru un utilizator de nivel mediu. Sigur, alți furnizori pot oferi o acoperire mai extinsă, dar dacă te interesează accesul în locații mai exotice, altele decât cele din SUA și Europa de Vest, SaferVPN este cea mai bună opțiune. Dispun de servere în Orientul Mijlociu și Africa, precum și în țările asiatice, cum ar fi Thailanda și India.

United KingdomSpainNetherlandsCyprusSwitzerlandBelgiumIrelandFranceDenmarkHungaryFinlandSwedenPolandPortugalItalyAustriaGermanyRussian FederationRomaniaNorwayUnited StatesCanadaMexicoBrazilArgentinaIsraelSouth AfricaIndiaSingaporeJapanThailandHong KongAustraliaNew Zealand

Serviciul de asistență clienți

Pagina de asistență SaferVPN conține cele mai frecvente întrebări privind conectarea și securitatea remedierii posibilelor probleme, despre tarife, funcțiile VPN și cont, împreună cu întrebări generale și alte întrebări. Vei găsi, de asemenea, tutoriale de tip "pas cu pas" și ghiduri rapide, ceea ce este foarte convenabil. În plus, există și un buton de chat live integrat pe site-ul lor, care este foarte util dacă ai nevoie de asistență instant.

Prețurile

Lăudându-se cu viteze de descărcare peste medie, ai putea crede că SaferVPN nu este un serviciu prea prietenos cu buzunarul utilizatorului. Nimic mai greșit! Nu numai că își susțin abonamentele cu o garanție extinsă de 30 de zile pentru returnarea banilor, dar tarifele anuale sunt relativ ieftine. Abonamentul lor pentru o lună este ceva mai scump la 12,95 USD pe lună, dar poți obține un preț bun atunci când optezi pentru un abonament pe termen mai lung. Dacă plătești în avans pe un an, atunci tariful lunar scade până la 5,49 USD, în timp ce un abonament pe 3 ani înseamnă că vei plăti numai 2,50 USD pe lună!
Obține Private Internet Access - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.privateinternetaccess.com/ofertă-specială
Scrie o recenzie despre SaferVPN
Împărtășește-ți părerea pentru a-i ajuta pe ceilalți.
Captcha
SaferVPN Recenziile Utilizatorului
  • „Când am avut o problemă, agentul online a venit cu o soluție rapidă și eficientă, iar problema a fost rezolvată imediat.”
  • „Foarte eficient, totul este bine explicat, ușor de înțeles cum se configurează setările și util pentru a naviga în siguranță. Un serviciu excelent!”
Obține Private Internet Access - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.privateinternetaccess.com/ofertă-specială