Divulgarea Publicității

Recenzie Zenmate VPN

-
Oferta nu este disponibilă
Verdictul nostru: Interfața de utilizare simplă și directă a ZenMate VPN ZenGuard face ca acest program să fie o alegere ideala pentru începătorii VPN care nu doresc să aibă parte de prea multă agitație atunci când navighează online.
Obține Private Internet Access - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.privateinternetaccess.com/ofertă-specială


Rezumat Recenzie

Înființat în 2013, ZenMate a devenit rapid unul dintre cei mai populari furnizori de VPN, mai ales datorită conectivității sale rapide și a interfeței intuitive. În prezent, compania cu sediul central în Berlin, Germania, a sărbătorit recent o etapă majoră în existența sa - atingerea unui număr de 45 de milioane de instalări în întreaga lume.

ZenMate oferă conexiuni VPN utilizând un protocol IPsec și este accesibilă printr-un cont de client pentru desktop, printr-o extensie de browser sau prin aplicația mobilă. Unele dintre cele mai importante caracteristici includ politica "100% garantat fără jurnal de logări", peste 3600 de servere în peste 74 de țări, protecție integrată împotriva scurgerii DNS și caracteristica Kill Switch.

Majoritatea utilizatorilor, inclusiv cei care nu sunt atât de pricepuți pe partea tehnică, vor aprecia cât de ușor de utilizat este aceste serviciu, mulțimea de caracteristici, numeroasele locații de țară și vitezele avantajoase. Dacă te afli în căutarea unui serviciu VPN de calitate pentru navigare, ZenMate merită cu siguranță atenția ta.

Confidențialitate / Anonimat

ZenMate este o alegere importantă în privința anonimatului și a confidențialității. Pentru început, ZenMate suportă Standardele Avansate de Criptare sau AES. Pentru a-ți face o idee despre cât de sigură este această caracteristică, este aceeași metodă de criptare utilizată de companiile din top Fortune 500. Extensiile browserului lor utilizează criptarea AES pe 128 de biți, în timp ce clienții de mobil și desktop utilizează AES pe 256 de biți.

Pentru protocoalele sale de securitate, ZenMate VPN oferă 1Kev2, L2TP și OpenVPN, ceea ce îl poziționează drept unul dintre cele mai versatile servicii VPN de pe piață. Cu software-ul OpenVPN vei beneficia de multiple avantaje pe desktop, platformele mobile și browserele web.

Funcția Kill Switch este un alt element obligatoriu pe care acest serviciu îl oferă utilizatorilor. Este o măsură de securitate sigură, care termină automat sesiunea în momentul în care semnalul devine nesigur. Aceasta oferă un nivel suplimentar de protecție, asigurându-te că datele private și sensibile nu sunt niciodată compromise.

ZenMate susține, de asemenea, că urmează o politică strictă privind caracteristica "fără jurnale de logare", menționându-se că toate activitățile online ale utilizatorului rămân anonime în momentul în care acesta apasă butonul corespunzător din aplicație. Acest lucru înseamnă că nici o altă persoană nu poate obține istoricul de navigare sau datele sensibile. De asemenea, oferă protecție împotriva reclamelor în exces și care sunt bazate pe istoricul și interesele tale de navigare.

Viteza și fiabilitatea

Nu-i așa că îți displace atunci când încerci să testezi un joc online sau să ai o conferință video și să vezi cum acesta se oprește pentru "a se încărca"? Din fericire, ZenMate VPN nu sacrifică viteza conexiunii. Desigur, pentru a avea parte de cea mai bună experiență de navigare, trebuie să te conectezi la cel mai apropiat server de locația ta fizică. Am testat ZenMate VPN folosind SpeedTest și am încercat să ne conectăm la serverul SUA care este la mare distanță. Viteza noastră de bază înainte de a utiliza serviciul VPN era de 12,62 Mbps la descărcare și 0,85 Mbps la încărcare. Conectarea la un server din SUA a condus la o pierdere a vitezei de 2,91 Mbps, ceea ce este, totuși, destul de bine.

Platforme și dispozitive

Un singur cont ZenMate oferă protecție pentru dispozitive nelimitate și este compatibil cu iOS, Android, macOS și Windows. Acceptă mai multe browsere precum Chrome, Firefox, Opera și unele browsere bazate pe Chromium. Datorită protocolului său OpenVPN, poți instala ZenMate pe o gamă largă de console de jocuri și alte dispozitive.

windowsmaclinuxandroidioschromefirefoxopera

Locațiile serverelor

Te poți conecta la 3600 de servere situate în peste 74 de țări din întreaga lume. Ceea ce este avantajos la ZenMate VPN este funcția Smart Locations, care îți permite să selectezi în mod convenabil un server în timp ce te afli pe un anumit site.

AlbaniaAlgeriaAndorraArgentinaArmeniaAustraliaAustriaBelgiumBosnia And HerzegovinaBrazilBulgariaCambodiaCanadaChinaCyprusCzech RepublicDenmarkEgyptEstoniaFinlandFranceGeorgiaGermanyGreeceGreenlandHong KongHungaryIndiaIran, Islamic Republic OfIrelandIsle Of ManIsraelItalyJapanKazakhstanLatviaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMaltaMexicoMongoliaMonacoMacaoNetherlandsNigeriaNorwayPanamaPhilippinesPolandPortugalQatarRomaniaRussian FederationSaudi ArabiaSerbiaSingaporeEl SalvadorSouth AfricaKoreaSpainSierra LeoneSwedenSwitzerlandTaiwanThailandTurkeyUkraineUnited Arab EmiratesUnited KingdomUnited StatesVenezuelaViet Nam

Serviciul de asistență clienți

Un lucru pe care îl vei observa imediat ce accesezi pagina de asistență ZenMate este lipsa aparentă a opțiunii de chat live. Acest lucru ar putea fi descurajant pentru unii, mai ales dacă ai nevoie de ajutor pentru ceva urgent. Am încercat formularul lor de contact și am fost plăcut surprinși să primim un răspuns în mai puțin de 15 minute. În afară de asta, însă, pagina conține o mulțime de articole utile, întrebări despre caracteristici, pașii necesari remedierii diverselor probleme și multe altele.

Prețurile

ZenMate nu oferă o perioadă de încercare gratuită, dar dispune de o perioadă de garanție de returnare a banilor foarte generoasă - 30 de zile. În prezent, oferă un abonament premium pe 3 niveluri: 1 lună, 1 an și 3 ani. Abonamentul lunar costă 10,99 USD / 10,99 € pe lună, în timp ce abonamentul pe 6 luni costă 5,39 USD / lună (32,34 USD) sau 5,39 € / lună (32,34 €) dacă te afli în Europa. Obții cel mai avantajos abonament atunci când plătești în avans pentru un abonament pe 18 luni, deoarece taxa lunară scade la numai 2,22 USD / 2,22 €!
Obține Private Internet Access - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.privateinternetaccess.com/ofertă-specială
Scrie o recenzie despre Zenmate VPN
Împărtășește-ți părerea pentru a-i ajuta pe ceilalți.
Captcha
Obține Private Internet Access - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.privateinternetaccess.com/ofertă-specială