Divulgarea Publicității

Recenzie Surfshark

8.9
Foarte Bun
Verdictul nostru: Programul Surfshark poate fi un nou concurent important în rândul VPN-urilor de top, mai ales că oferă o serie de caracteristici avantajoase. VPN-ul îți oferă libertate totală, viteze impresionante și prezintă un nivel ridicat de securitate.
Obține Surfshark - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.surfshark.com/ofertă-specială


Rezumat Recenzie

Înființat în 2018, Surfshark este unul dintre cei mai noi jucători din industria VPN. În ciuda faptului că este un furnizor relativ nou, s-a prezentat foarte bine la testele experților noștri oferind libertate totală, viteză, confidențialitate și securitate. Lăudându-se cu sisteme de criptare AES-256, OpenVPN și suport IKEv2, Surfshark aplică, de asemenea, o politică strictă privind caracteristica "fără istoric de logare", precum și o caracteristică "kill switch" care menține informațiile în siguranță în cazul în care conexiunea se întrerupe brusc.

În plus, oferă posibilitatea divizării canelelor, conexiuni VPN înlănțuite, precum și URL și blocarea reclamelor. Am menționat cumva și că acum dispune de un număr total de 1.040 de servere în 61 de țări? Ca și cum nu ar fi suficient pentru un serviciu VPN atât de nou pe piață, Surfshark, spre deosebire de alte VPN-uri care limitează numărul de dispozitive, permite conexiuni simultane pe dispozitive nelimitate, cu un singur abonament! Toate acestea indică faptul că acest program este, cu siguranță, un candidat puternic pentru cei care caută pe piață un serviciu VPN prietenos cu buzunarul lor, rapid și fiabil pe termen lung.

Confidențialitate / Anonimat

Surfshark nu prezintă nicio problemă din punct de vedere al securității. Oferă toate elementele de bază la care te aștepți, cum ar fi protecția împotriva scurgerilor de informații DNS, "kill switch" automat, criptarea sigură și propria lor versiune a unui VPN dublu numit MultiHop, care oferă un nivel suplimentar de protecție. Surfshark oferă, de asemenea, o mulțime de extra caracteristici, cum ar fi opțiunea HackLock care te avertizează în caz de scurgeri de date, precum și o caracteristică CleanWeb, care combate în mod eficient orice acțiune de phishing sau alte amenințări malware.

Dacă te-ai săturat să vezi reclame de fiecare dată când ești online, o să te bucuri să afli că acest program oferă un instrument special de căutare care nu îți păstrează istoricul de navigare. Aceasta înseamnă că agențiile de publicitate nu se pot folosi de preferințele și istoricul tău de navigare pentru a te asalta cu reclame personalizate. Surfshark funcționează în majoritatea locațiilor din întreaga lume, dar poate fi necesară configurarea manuală pentru anumite zone, ceea ce ar putea fi o provocare pentru utilizator. Dar, dacă ai voință, orice se poate! Totuși, noi nu prea am recomanda utilizarea vreunui serviciu VPN în locațiile în care acestea sunt interzise, precum China.

Una dintre cele mai importante preocupări legate de confidențialitatea VPN-urilor este dacă furnizorul păstrează sau nu jurnalele de logare ale utilizatorilor. Surfshark colectează anumite informații, cum ar fi adresa de e-mail, parola și informațiile de facturare, dar acestea sunt necesare numai pentru întreținerea contului. Nu colectează informații despre sesiunile de navigare, adresele IP, lățimea de bandă utilizată, istoricul navigării, traficul de rețea și marcajele orare ale conexiunii. De asemenea, acest furnizor de VPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, ceea ce înseamnă acces fără probleme la serverele sale de oriunde din lume. Dacă există un lucru de care să te îngrijorezi, acela este că pot colecta identificatorii terților publicitari în scopuri de marketing, dar poți remedia cu ușurință acest lucru renunțând la această opțiune din setările aplicației.

Viteza și fiabilitatea

În general, te poți aștepta la scădere a vitezei atunci când utilizezi un serviciu VPN, în funcție de cât de puternică este metoda de criptare. Cu toate acestea, această pierdere nu ar trebui să fie foarte ridicată. Din fericire, Surfshark s-a descurcat foarte bine la toate testele noastre. Înainte de a încerca să ne conectăm la oricare dintre serverele lor, am avut o viteză de descărcare de aproximativ 40,70 Mbps. Viteza a scăzut la 25,40 Mbps în intervalul în care eram conectați la serverul din SUA și în jurul valorii de 20,07 în timp ce utilizăm un server din Marea Britanie. Viteza este destul de consistentă și suficient de rapidă pentru jocuri online. Am încercat să ne conectăm la un server din Asia, în special din Japonia și am obținut o viteză impresionantă de 13,29 Mbps. Una peste alta, rezultatele au fost excelente și nu am observat nicio deteriorare a conexiunii sau scăderea vitezei în timpul testelor.

Platforme și dispozitive

După cum am menționat anterior, un lucru care diferențiază Surfshark de concurență este că oferă dispozitive simultane nelimitate cu un singur abonament. Oferă extensii de browser sigure pentru Chrome și Firefox și este compatibil cu platformele majore, cum ar fi macOS, Windows, iOS și Android. Dacă dorești să utilizezi Surfshark pentru consolele de jocuri, poți consulta site-ul pentru ghidurile manuale de instalare.

windowsmaclinuxandroidioschromefirefox

Locațiile serverelor

Surfshark a fost înființat abia în 2018 și totuși a reușit să-și construiască o rețea impresionantă de servere într-un timp atât de scurt. Acest VPN oferă în acest moment peste 1.040 de servere în peste 61 de țări.

AlbaniaAustriaBelgiumBosnia And HerzegovinaBulgariaCroatiaCyprusCzech RepublicDenmarkEstoniaFinlandFranceGermanyGreeceHungaryIcelandIrelandItalyLatviaLuxembourgMoldovaNetherlandsMacedoniaNorwayPolandPortugalRomaniaRussian FederationSerbiaSierra LeoneEl SalvadorSpainSwedenSwitzerlandUkraineUnited KingdomBrazilCanadaChileColombiaCosta RicaPanamaUnited StatesIsraelLibyan Arab JamahiriyaNicaraguaSouth AfricaTurkeyUnited Arab EmiratesAustraliaAzerbaijanHong KongIndiaIndonesiaJapanKazakhstanMalaysiaNew ZealandPhilippinesSingaporeKoreaTaiwanThailandViet Nam

Serviciul de asistență clienți

Serviciul de asistență clienți al Surfshark este extraordinar. Au o opțiune de chat live 24/7, pe care o poți găsi chiar pe pagina lor principală. Nici nu trebuie să mai accesezi pagina lor de ajutor! Am încercat să trimitem o întrebare și nu a trebuit să așteptăm mult. În mai puțin de un minut, un reprezentant a răspuns la întrebarea noastră într-un mod politicos și profesional. Agentul a fost prietenos și ne-a oferit informații de mare ajutor. Pe lângă opțiunea de chat live, pagina de asistență a Surfshark dispune de o bază cu tutoriale, informații generale și întrebări obișnuite despre facturare.

Prețurile

Surfshark oferă în prezent 3 tipuri de abonamente. Un abonament de la o lună la alta este disponibil pentru 11,95 USD, în timp ce un abonament pe 12 luni poate fi obținut la numai 5,99 USD pe lună. Economisești 50% în acest mod! Cu toate acestea, cea mai bună ofertă este planul tarifar pe doi ani, deoarece taxa lunară este redusă la 1,99 USD pe lună, ceea ce face ca acesta să fie unul dintre cele mai ieftine servicii VPN. Toate aceste abonamente sunt acoperite de garanția de 30 de zile de returnare a banilor.
Obține Surfshark - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.surfshark.com/ofertă-specială
Scrie o recenzie despre Surfshark
Împărtășește-ți părerea pentru a-i ajuta pe ceilalți.
Captcha
Surfshark Recenziile Utilizatorului
  • „Face ceea ce spune, nu a avut probleme și funcționează perfect. 5/5”
  • „Preț excelent, viteze bune, funcționează conform așteptărilor.”
  • „Surfshark are un timp de răspuns foarte bun, este rapid și ușor de utilizat și dispune de o mulțime de țări dintre care poți alege și are și un preț bun.”
Obține Surfshark - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.surfshark.com/ofertă-specială