ProtonVPN Recenzie

8.7
Bun
Verdictul nostru: Testele noastre au demonstrat că ProtonVPN este o opțiune avantajoasă în ceea ce privește securitatea, confidențialitatea și libertatea ta pe internet. Dispun de aplicații excelent concepute, care nu sunt doar open-source, dar care sunt, de asemenea, auditate în mod independent. Abonamentele lor pe termen lung pot fi mai scumpe decât majoritatea celorlalte VPN-uri, dar vei avea parte de lățime de bandă nelimitată, caracteristici de securitate solide, o rețea masivă de servere și multe alte avantaje.
Obține ProtonVPN - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.protonvpn.com/ofertă-specială

Sumar recenzie

Spre deosebire de unele programe de VPN-uri care au apărut de nicăieri, ProtonVPN a fost dezvoltat de experți în securitate, ingineri, oameni de știință și dezvoltatori de la CERN în anul 2014. A început cu ProtonMail, cel mai mare serviciu de e-mail din lume, o opțiune complet criptată, care face ca toate e-mailurile să fie practic invizibile pentru oricine în afară de destinatar - Se spune că nici măcar ProtonMail nu poate citi e-mailurile ProtonMail.

Iar compania nu s-a oprit doar la o soluție de e-mail super criptată, extinzând și mai mult nivelul de confidențialitate odată cu dezvoltarea programului ProtonVPN. Obiectivul inițial al acestui program viza protejarea jurnaliștilor și a persoanelor care foloseau ProtonMail. Numai că, ulterior, compania a început să ofere același nivel de confidențialitate și securitate online tuturor utilizatorilor care folosesc ProtonVPN.

Funcțiile de securitate complexe ale ProtonVPN, cum ar fi acoperire completă în timpul navigării, criptare completă a serviciilor și servere de bază securizate, te-ar putea face să crezi că au fost concepute pentru utilizatorii avansați. Cu toate acestea, testele noastre au arătat că este destul de util pentru oamenii obișnuiți.

Dacă studiezi online, ProtonVPN îți va oferi protecția necesară atunci când te conectezi la rețelele publice de Wi-Fi. Același lucru este valabil și pentru persoanele care lucrează de acasă. Cumpărături online? Am folosit ProtonVPN pentru a căuta produse aflate la reducere și ne-am conectat pe servere din diferite țări, pentru a face și o comparație între prețuri.

Suntem mai mult decât mulțumiți de viteza și performanța obținute. În plus, acest serviciu dispune de peste o mie de servere, așa că nu va trebui să îți faci griji cu privire cu existența unor servere supraîncărcate sau cu congestia rețelei. Este compatibil cu aproape orice dispozitiv, iar aplicațiile sale sunt bine concepute și foarte intuitive.

Confidențialitate / Anonimat

Grație experienței creatorilor acestui program, care au studiat la CERN și MIT, nu este de glumă atunci când vine vorba despre caracteristicile de securitate ale programului ProtonVPN. Înainte de a analiza partea de securitate, îți propunem să discutăm mai întâi poziția companiei în ceea ce privește confidențialitatea. ProtonVPN are o politică strictă privind jurnalele de logare. Conform Politicii lor de Confidențialitate, „nu stochează informații despre conexiunile tale sau despre site-urile pe care le vizitezi. Pentru a-ți garanta securitatea contului și pentru a se asigura că tu ești persoana care se conectează, stocăm o singură amprentă de accesare a celei mai recente date de conectare de pe contul tău. Nu stocăm nicio informație despre locația de unde te-ai conectat, intervalul de timp în care te-ai conectat sau despre ceea ce ai accesat ... "

Poți vedea că această politică este respectată analizând rapoartele lor anuale privind transparența, care dezvăluie incidentele legate de solicitări legale pentru datele abonaților. În plus, ProtonVPN are sediul în Geneva, Elveția - o țară cunoscută pentru băncile elvețiene și pentru politica privind confidențialitatea. Cu alte cuvinte, putem spune că ProtonVPN ar putea reprezenta cea mai bună opțiune din perspectiva confidențialității.

În ceea ce privește securitatea, serviciului ProtonVPN nu îi lipsește nimic. Dispune de toate protocoalele cu care s-ar putea să fii deja familiarizat: criptare AES-256, IKEv2 / IPSec și OpenVPN. Funcția Perfect Forward Secrecy îți garantează faptul că tranzacțiile tale online sunt sigure, în timp ce AdBlocker (NetShield) te protejează împotriva malware-ului și a anunțurilor deranjante.

Ceea ce face ProtonVPN un program unic este caracteristica Secure Core, care îți păstrează conexiunea securizată, rutând automat traficul prin mai multe servere înainte de a ajunge la destinația reală. Mai mult, toate aplicațiile lor sunt open source, astfel încât oricine le poate verifica.

Viteza și fiabilitatea

De obicei se face un compromis atunci când se discută despre criptarea VPN și latență; cu cât este mai mare nivelul de criptare, cu atât se reduce viteza. Cu toate acestea, nu este cazul atunci când folosești serviciul ProtonVPN. Înainte de a ne conecta la oricare dintre serverele lor, am avut o viteză de descărcare de aproximativ 54 Mbps. După conectarea la un server din SUA, viteza a scăzut la 39 Mbps și la aproximativ 35 Mbps în timp ce eram conectați la un server din Marea Britanie. Chiar și după ce ne-am logat la servere din țări precum Hong Kong și Japonia, am beneficiat în continuare de o viteză decentă, de aproximativ 20 Mbps. Ne-am confruntat cu mici probleme legate de deconectare din când în când, ceea ce poate fi puțin supărător, dar având la dispoziție peste o mie de servere din care poți alege, nu ar trebui să fie o problemă. Concluzia este că viteza este suficient de rapidă atât la navigarea normală, cât și pentru jocurile online.

Platforme și dispozitive

ProtonVPN acceptă mai multe platforme și dispune de aplicații pentru Windows, Mac, iOS și Android. Există, de asemenea, o aplicație Beta pentru majoritatea variantelor de Linux bazate pe Debian și Fedora 33 și instrucțiuni de instalare pentru diferite routere. În funcție de tipul abonamentului, conexiunile simultane ale dispozitivului pot varia de la 1 la 10.Locațiile serverelor

Chiar dacă este un program care există de numai șapte ani, ProtonVPN a reușit să-și construiască o rețea impresionantă de servere. Cu o rețea de 1.237 de servere în 55 de țări, ProtonVPN oferă o acoperire extinsă în SUA și în țările din Europa. Funcționează chiar și în locuri la care nu te-ai aștepta, cum ar fi în India, China, Emiratele Arabe Unite, Hong Kong și alte zone ignorate de obicei de alți furnizori de VPN.

United Arab EmiratesArgentinaAustriaAustraliaBelgiumBulgariaBrazilCanadaSwitzerlandChileColombiaCosta RicaCyprusCzech RepublicGermanyDenmarkEstoniaSpainFinlandFranceGreeceHong KongHungaryIrelandIsraelIndiaIcelandItalyJapanKoreaLithuaniaLuxembourgLatviaMoldovaMexicoMalaysiaNetherlandsNorwayNew ZealandPeruPolandPortugalRomaniaSenegalRussian FederationSwedenSingaporeSloveniaSlovakiaTurkeyTaiwanUkraineUnited KingdomUnited StatesSouth Africa

Serviciul de asistență clienți

Este posibil ca ProtonVPN să nu ofere suport non-stop, dar am fost mulțumiți de sistemul lor privind timpul de răspuns la solicitați. Le-am trimis un mesaj utilizând formularul online și am fost surprinși să fim contactați în mai puțin de o zi. Ceea ce este destul de bine, având în vedere că majoritatea celorlalți furnizori are nevoie de câteva zile pentru a răspunde. În plus, au o secțiune de întrebări frecvente cu informații utile despre descărcări și configurări, rezolvarea problemelor și multe altele.

Prețurile

Contrar practicii standard de pe piața programelor VPN, ProtonVPN funcționează ca un serviciu care oferă abonamente pe mai multe niveluri. Ceea ce este în avantajul utilizatorului, deoarece îi oferă acestuia mai multă flexibilitate și îi permite să plătescă doar pentru ceea ce are nevoie. ProtonVPN oferă în prezent trei variante de abonamente. Abonamentul de bază costă $4 / lună și include 2 conexiuni VPN, acces la servere în 55 de țări, conexiune de mare viteză, politică strictă "fără jurnale de logare" și Adblocker (NetShield).

Cu încă $4 în plus îți vei actualiza abonamentul până la Plus și vei obține trei conexiuni VPN suplimentare, alături de VPN Secure Core, TOR over VPN și o capacitate de navigare nelimitată. Abonamentul Visionary ar putea fi un pic cam piperat pentru un utilizator mediu la un preț de $24 / lună, dar îți oferă tot ceea ce include abonamentul Plus, precum și creșterea conexiunii simultane pe 10 dispozitive. Suma mai mare pe care o plătești se datorează prezenței opțiunii ProtonMail - spațiu de stocare de 20 GB, 50 aliasuri de e-mail, 10 variante de suport pentru domeniul de e-mail și 5 utilizatori pe un singur cont. În plus, abonamentul ta include o agendă de adrese securizată, ProtonCalendar privat și acces la cea mai recente opțiune de blocare a fișierelor ProtonDrive. Dacă nu ai nevoie de o variantă premium pentru protejarea e-mailului, atunci abonamentul Plus este mai mult decât suficient.
Obține ProtonVPN - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.protonvpn.com/ofertă-specială
Scrie o recenzie despre ProtonVPN
Împărtășește-ți părerea pentru a-i ajuta pe ceilalți.
ProtonVPN Recenziile Utilizatorului
    Obține ProtonVPN - Protejează-ți intimitatea!
    Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
    www.protonvpn.com/ofertă-specială