Divulgarea Publicității

Recenzie Private Internet Access

9.8
Cel mai bun în general
Verdictul nostru: Iată cel mai sigur VPN disponibil astăzi. Ceea ce îi face pe oameni să se orienteze către acest serviciu VPN este politica sa strictă privind istoricele de logare (fără astfel de istorice) și angajamentul lor puternic de a menține navigarea online complet anonimă.
Obține Private Internet Access - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.privateinternetaccess.com/ofertă-specială


Avantaje Unice

• Politică strictă privind jurnalele de logare
• Rețea masivă cu peste 3.267 de gateway-uri
• Interfață ușor de utilizat
• Promovat drept cel mai anonim serviciu VPN

Despre companie

Fondată în 2010 de Andrew Lee, Private Internet Access sau PIA este o companie de software care oferă o rețea privată virtuală personală sau VPN sub același nume. În prezent, brandul are sediul central în regiunea Great Lakes, Midwest și un număr de peste 55 de angajați. În noiembrie 2019, PIA a fost achiziționată de Kape Technologies, aceeași firmă din spatele altor două VPN-uri concurente - Cyberghost și Zenmate.

Funcțiile VPN

Private Internet Access oferă lățime de bandă nelimitată și pretinde, de asemenea, că blochează reclamele și programele malware. Cu toate acestea, ceea ce îi face pe utilizatori să se orienteze către acest serviciu VPN este politica sa strictă privind jurnalele zero și angajamentul lor puternic de a menține un anonimat online complet. Brandul insistă că Private Internet Access „nu colectează și nu înregistrează informații despre traficul sau despre utilizarea rețelei sale private virtuale (VPN) ori proxy-uri".

PIA protejează confidențialitatea online a utilizatorilor, utilizând tehnologia de criptare de nivel militar și protocolul OpenVPN standard din industrie pentru a securiza și cripta datele private. În plus, PIA oferă, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor IP, a scurgerilor DNS, are o funcție de blocare a anunțurilor MACE (nu în aplicația iOS) și caracteristică foarte importantă de kill switch, asigurându-te că adresa ta IP reală nu este niciodată expusă online în cazul în care serviciul VPN eșuează. Care este cea mai bună parte în toate acestea? Îți poți personaliza caracteristicile de securitate ale aplicației PIA în funcție de nevoile și preferințele tale!

Dacă în gospodăria ta sunt disponibile mai multe dispozitive conectate, trebuie remarcat faptul că Private Internet Access îți permite să utilizezi până la 10 dispozitive simultan, cu un singur cont. Este dublu față de ceea ce vei primi din partea majorității VPN-urilor. PIA oferă, de asemenea, aplicații dedicate pentru toate platformele majore, inclusiv Windows, macOS, iOS, Android și Linux. În plus, poți configura routerul pentru a acoperi întreaga conexiune Wi-Fi a gospodăriei prin intermediul funcției OpenVPN. Mai mult, PIA oferă, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Opera, iar rețeaua sa include peste 3.267+ servere în 29 de țări.

Platforme și dispozitive

windowsmaclinuxandroidioschromefirefoxopera

Locațiile serverelor

United StatesUnited KingdomCanadaAustraliaGermanyNew ZealandSwedenNetherlandsNorwayDenmarkFinlandSwitzerlandFranceBelgiumAustraliaCzech RepublicRussian FederationIrelandItalySpainHungaryBulgariaPolandUkraineTaiwanSingaporeJapanIsraelMexicoIndia

Prețurile

În comparație cu serviciile VPN concurente și care prezintă funcții similare, Private Internet Access este disponibil la un preț foarte rezonabil. Te poți abona la un preț de 9,99 USD pe lună sau 5,99 USD dacă te înregistrezi pentru 6 luni. Economisești cel mai mult atunci când plătești în avans pe un an, deoarece prețul scade la numai 3,33 USD pe lună. Totuși, singurul aspect care poate dezamăgi este absența opțiunii de încercare gratuită. În schimb, PIA oferă o perioadă de garanție pentru returnarea banilor de 30 de zile. În timp ce în cazul altor servicii VPN ți se permite doar o singură rambursare, PIA este un serviciu mult mai generos. Să spunem că ai achiziționat un abonament, l-ai anulat și ai primit o rambursare a sumei. Trei luni mai târziu, decizi să mai încerci din nou acest serviciu și apoi îl anulezi din nou. Atât timp cât te afli încă în perioada de garanție, poți primi o altă rambursare.

Ușurința la utilizare și nivelul de performanță

La prima vedere, s-ar putea să crezi că aplicația este concepută pentru utilizatorii avansați și cu experiență în tehnologie, dar de fapt interfața este foarte intuitivă. Instalarea se realizează destul de rapid și configurarea nu durează foarte mult. După cum am menționat anterior, îți poți personaliza aplicația pentru a se potrivi nevoilor tale și este disponibilă și în 19 limbi diferite. În cazul în care ești o persoană uitucă, poți utiliza aplicația în modul de vizualizare detaliat, care include un memento ce îți spune câte zile au mai rămas din abonament.

Cu siguranță, un alt aspect important sunt viteza și fiabilitatea, așa că am decis să punem PIA la încercare conectându-ne la mai multe locații Private Internet Access. După înregistrarea timpului de conectare, verificarea locației serverului și efectuarea testelor ping, rezultatele au fost impresionante. Rezultatele testelor de locație au arătat că fiecare server oferă randamentul specificat în reclame. În ceea ce privește timpul de conectare, Private Internet Access a funcționat extrem de bine. Pe când am testăm alte VPN-uri, majoritatea aveau o viteză medie între 150-200 Mbps, dar PIA ne-a surprins cu o viteză medie de 314 Mbps, cu cea mai rapidă viteză a conexiunii la un clocking de 452 Mbps. Am remarcat o scădere de numai 4% cu acest VPN activat.

Serviciul de asistență pentru clienți

Pagina de asistență PIA este foarte simplă și ușor de navigat. Există o bază de informații cu o mulțime de resurse, precum și secțiunea de Ghiduri, care conține o multitudine de ghiduri de instalare ușor de urmat și pași pentru remedierea oricărei probleme survenite în timpul folosirii acestui serviciu. Private Internet Access oferă, de asemenea, asistență 24/7 în limba engleză și acces la chat live între orele 9:00 - 18:00 de luni până vineri. Totodata, îi poți contacta prin e-mail și de obicei răspund destul de repede.

Concluzie

Private Internet Access oferă un serviciu VPN solid, cu multe funcții avansate, o interfață ușor de utilizat și conexiuni simultane pentru maxim 10 dispozitive. Funcționează practic pe toate platformele, oferind o performanță impresionantă la un preț rezonabil. Dacă ar fi ceva de reproșat, acest lucru ar fi lipsa posibilității de încercare gratuită. Cu toate acestea, oferă o garanție de 30 de zile, astfel încât să îți poți recupera cu ușurință banii dacă te răzgândești.
Obține Private Internet Access - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.privateinternetaccess.com/ofertă-specială
Scrie o recenzie despre Private Internet Access
Împărtășește-ți părerea pentru a-i ajuta pe ceilalți.
Captcha
Private Internet Access Recenziile Utilizatorului
  • „Ușor de configurat și de utilizat, fără impact asupra vitezei. Recomand!”
  • „Aveam nevoie de un VPN de calitate. După ce am căutat pe net și am vorbit cu diverși amici, m-am decis să aleg PIA. Funcționează bine pentru toate nevoile mele. Nu am nimic de comentat, iar costul este acceptabil.”
Obține Private Internet Access - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.privateinternetaccess.com/ofertă-specială