Divulgarea Publicității

Recenzie NordVPN

9.1
Foarte Bun
Verdictul nostru: Multi premiat. Iubit de unele dintre cele mai mari bloguri tehnologice. Rapid și super-privat. NordVPN bifează toate rubricile care trebuie!
Obține NordVPN - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.nordvpn.com/ofertă-specială

Rezumat Recenzie

NordVPN vine cu o promisiune cu adevărat îndrăzneață, aceea că ar oferi „cel mai avansat VPN din lume”. Până în prezent, compania și-a respectat această promisiune asigurându-le utilizatorilor un nivel ridicat de securitate și confidențialitate, precum și funcționalități avansate, totul la un preț foarte mic.

Te poți aștepta să ai parte de o politică strictă „fără jurnale de logare”, o interfață ușor de utilizat și aplicații bine concepute, un nivel excelent de performanță, laolaltă cu un set de caracteristici suplimentare care îl diferențiază de produsele concurenței. Printre acestea se numără caracteristica WifiSec, care te conectează automat la NordVPN ori de câte ori te conectezi atât pe rețelele WiFi securizate, cât și pe cele nesecurizate. Este un plus care îți oferă liniște sufletească știind că a ta conexiune este întotdeauna privată.

Confidențialitate / Anonimat

Spre deosebire de alți furnizori care oferă doar unul sau două protocoale de securitate și proxy adițional ca supliment plătit, NordVPN oferă o serie de protocoale de securitate puternice precum IKEv2, OpenVPN, WireGuard și un proxy SOCKS5 gratuit. De asemenea, oferă caracteristica "kill switch" care va întrerupe automat conexiunea la o rețea expusă. Au o politică strictă împotriva jurnalelor de logare. În plus, au o funcție numită WifiSec, care înlătură reclamele deranjante și blochează site-urile rău intenționate și cu potențial dăunător.

Viteza și fiabilitatea

Unul dintre lucrurile care îi opresc pe oamenii de la utilizarea unui serviciu VPN este faptul că poate duce la o pierdere a vitezei de până la 60-70%. La urma urmei, la ce-ți folosește să poți naviga pe orice site, dacă conexiunea ta devine instabilă și lentă? Din fericire, nu este cazul cu NordVPN. I-am testat viteza conectându-ne la un server din SUA și din Marea Britanie și am observat doar o mică scădere de viteză (între 5 și 10%), ceea ce este impresionant.

Platforme și dispozitive

Promisiunea NordVPN, cum că oferă un VPN pentru TOATE dispozitivele, este o realitate. Acceptă toate platformele majore, cum ar fi Windows, macOS, Linux, Android și iOS. De asemenea, oferă extensii proxy criptate pentru Chrome și Firefox. În plus, există o mulțime de opțiuni pentru configurații manuale pe unele platforme exotice, precum și pentru Windows XP, Blackberry și o mulțime de alte firmware-uri de router. Mai mult decât atât, NordVPN permite 6 conexiuni simultane, ceea ce este foarte util pentru întreaga familie, pentru cei pasionați de gadget-uri multiple sau pentru cei care au o afacere mică.

windowsmaclinuxandroidioschromefirefox

Locațiile serverelor

În prezent, NordVPN dispune de 5.522 de servere în 58 de țări, ceea ce reprezintă o acoperire mai mult decât suficientă pentru nevoile zilnice de VPN ale unui utilizator, chiar și pentru cei mai avansați dintre aceștia. Chiar oferă acoperire în unele regiuni care nu sunt acoperite de alți furnizori, cum ar fi Africa, Orientul Mijlociu, India și China.

South AfricaEgyptAustraliaNew ZealandKoreaSingaporeTaiwanViet NamHong KongIndonesiaThailandJapanMalaysiaUnited KingdomNetherlandsGermanyFranceBelgiumSwitzerlandSwedenSpainDenmarkItalyNorwayAustriaRomaniaCzech RepublicLuxembourgPolandFinlandHungaryLatviaRussian FederationIcelandBulgariaCroatiaMoldovaPortugalAlbaniaIrelandUkraineCyprusEstoniaGeorgiaGreeceSerbiaSloveniaSlovakiaAzerbaijanMacedoniaBosnia And HerzegovinaIndiaTurkeyIsraelUnited Arab EmiratesUnited StatesCanadaMexicoBrazilCosta RicaArgentinaChile

Serviciul de asistență clienți

Ne place că NordVPN oferă o opțiune de chat live 24/7. Oferă chiar asistență de chat și pentru cei care nu vorbesc limba engleză. Am încercat să contactăm un operator de la serviciul de asistență și i-am adresat câteva întrebări de bază și unele de natură tehnică. Răspunsurile acestuia au fost directe, concise și politicoase. Navigarea pe pagina de asistență este, de asemenea, foarte ușoară, cu categorii separate de întrebări frecvente, informații generale, tarife și conectivitate.

Prețurile

NordVPN oferă în prezent 4 abonamente all-inclusive. Practic, primești aceleași caracteristici pentru fiecare plan tarifar, iar prețul variază în funcție de durata abonamentului. Cu cât angajamentul este mai lung, cu atât devine mai ieftin. Oferă un abonament lunar care costă 11,95 USD. Pentru cei care se abonează timp de 1 an, taxa lunară scade la 6,99 USD pe lună, în timp ce un abonament pe 2 ani este disponibil la 4,99 USD lunar. Abonamentul pe 3 ani este, evident, cel mai ieftin pe termen lung, deoarece plătești doar 3,49 USD lunar, ceea ce înseamnă o economisire uriașă de 70%! Indiferent de abonamentele pe care le alegi, beneficiezi de o garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor.
Obține NordVPN - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.nordvpn.com/ofertă-specială
Scrie o recenzie despre NordVPN
Împărtășește-ți părerea pentru a-i ajuta pe ceilalți.
Captcha
NordVPN Recenziile Utilizatorului
  • „Bun! Echipa de asistență îți răspunde foarte repede dacă ai nevoie de ajutor, iar conexiunea este rapidă și sigură.”
  • „Îmi place că funcționează excelent cu Windows și Android și singura problemă pe care o am este că încetinește serios conexiunea pe Android, deoarece pe Windows-ul de pe PC calitatea rezultatele obținute poate fi ajustată, dar pe dispozitivele Android viteza la descărcare este mai scăzută cu 25% în medie.”
  • „„NordVPN îmi oferă serviciile lor EXCELENTE de mai bine de 2 ani. Funcționează ireproșabil. Vă mulțumesc! "”
  • „De încredere, rapid, fiabil, asistență clienți fantastică ..... păcat că Nord nu poate să-mi pregătească și masa. Poate la următoarea actualizare. Îl recomand cu căldură tuturor!”
Obține NordVPN - Protejează-ți intimitatea!
Acces nelimitat la servere din întreaga lume. Super Viteză. Obține cea mai bună ofertă prin link-ul nostru...
www.nordvpn.com/ofertă-specială